24 Aug
2006

Pleeplay: voor een rijker toiletleven

Binnenkort gaat Lurven van start met de nu al legendarische site Pleeplay, gespecialiseerd in toiletconsultatie en luxeartikelen. Waar mensen voor een stotterende stoelgang of verdwaalde aambei vaak nog wel naar een specialist durven stappen, rust er nog altijd een groot taboe op het inschakelen van hulp voor het vergroten van het toiletgemak. Veel mensen willen net dat beetje méér tijdens hun bezoeken aan het kleinste kamertje, maar durven niet naar een expert te stappen. Lurven duikt in dit gat in de markt door www.pleeplay.nl te lanceren.

Pleeplay zal wensen in vervulling laten gaan waarvan je nooit had durven dromen. Natuurlijk zal Pleeplay uiteenlopende producten gaan verkopen en daarbij de prijzen drukken. Denk hierbij aan onmisbare artikelen als:

  • De Powerbril: intelligente, voorverwarmde wc-brillen met ingebouwde mp3-speler. De gepatenteerde Powerbril dient eenmalig je bioritme in te scannen en zal vervolgens feilloos je opkomende behoefte kunnen voorspellen. Luttele minuten voor je toiletbezoek zal de Powerbril zich op een aangename zittemperatuur voorverwarmen en een toepasselijke muziekselectie klaarzetten, vanzelfsprekend afgestemd op de gebruikelijke duur van je bezoek.
  • Autofold: zelfvouwend toiletpapier. De speciale houder kent maar liefst 9 verschillende opties om het unieke toiletpapier voor te behandelen: je kunt kiezen uit 6 mogelijke vouwopties en 3 opties waarbij het papier op je favoriete manier wordt voorgepropt. Je hoeft zelf alleen nog maar het papier uit de houder te nemen en ermee te vegen. Tegen een geringe meerprijs is de Autofold-houder uit te breiden met de Sens-o-wipe: een ingenieuze robotarm die je deze vermoeiende activiteit ook nog eens uit handen neemt.
  • Een ruime keuze aan luxe toiletpapier dat je elders niet zult vinden. Pleeplay zal zich met name richten op potentiële bestsellers als Clubpapier (bedrukt met het logo van je minst favoriete voetbalclub), Smaakpapier (verkrijgbaar in aardbei, vanille en natuurlijk chocola) en Schuurpapier (speciaal voor plattelandbewoners met een buitenshuis toilet).

Nieuw: personal toilet consults
Naast deze prachtige artikelen zal Pleeplay zich zoals gezegd richten op de groeiende behoefte aan advies in deze sector. Pleeplay heeft reeds drie toiletconsultants aangesteld om de klant van persoonlijk advies te voorzien. Deze derrièredeskundigen kunnen op basis van jouw eigen situatie eventuele knelpunten vaststellen en de beste producten en aanpak voor jóuw anus bepalen. Als je een donkerbruin vermoeden hebt dat jij jouw billen te weinig aandacht geeft, kan de toiletconsultant in maximaal drie sessies vaststellen hoe je jouw darmuitingen kunt optimaliseren.

De consultant zal tijdens deze zittingen intensief jouw gedrag en gewoonten observeren en aan de hand van de SHIT-list tot adviezen komen. De SHIT-list (SHIT staat voor Stevige Holnijverheid Is Tevredenheid) is een uit onderzoek vastgestelde lijst van criteria waaraan een toiletbezoek minimaal moet voldoen om de betrokkene tevreden te stellen. Hoe hoger je scoort op de SHIT-list, hoe minder verandering er nodig is in jouw toiletgedrag.

Pleeplay ziet hoge nood voor het in de markt zetten van zowel de Toiletconsultants als de webwinkel. Wij durven eruit te persen waar niemand eens goed voor durft te gaan zitten. Om het maar plat te zeggen: aan dit taboe hebben wij schijt! Pleeplay zal zich profileren als een stronteigenwijze site die niet aan komt kakken met nutteloze drek, maar er uitsluitend soepele adviezen en grondig uitgeplozen producten uitgooit. Houd Lurven in de gaten, binnenkort volgt de definitieve lancering van de Pleeplay-site!

Rubriek: Algemeen

2 Reacties op “Pleeplay: voor een rijker toiletleven”

Reageer zelf

Shit man, die site is nu al geconstipeerd door jouw slashdot actie: 500 internal error 😛

Bedankt voor de tip, de link levert nu geen foutmelding meer op!