22 Oct
2008

Filmpremieres van 23 oktober 2008

Vox Populi

Een Nederlandse comedy van de hand van Eddy Terstall (HUFTERS & hofdames, Simon) met Tom Jansen, Johnny de Mol en Tara Elders. Jansen speelt een politicus in een midlifecrisis die te maken krijgt met de familie van de nieuwe liefde van zijn dochter. De kijk op politiek van deze volkse familie heeft een grote invloed op zijn eigen benadering.

Son Of Rambow

Son of RambowGarth Jennings, bekend als regisseur van The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, schreef en regisseerde deze Engelse comedy. De film gaat over twee opgroeiende jongens in de jaren 80 die in een zeer strenge, afgesloten omgeving worden opgevoed. Wanneer ze voor het eerst een Rambo-film bekijken en zelf een videocamera in handen krijgen, ontluikt hun creativiteit die niet bepaald binnen hun opvoeding past.

RocknRolla

Nog een regisseur wiens werk we al eerder hebben kunnen bewonderen: Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch.). Hij wijkt niet af van zijn bekende genre en tovert dus weer een flinke Britse misdaadfilm op het scherm, met o.a. Thandie Newton, Gerard Butler en Ludacris. In wat ongetwijfeld bij vlagen weer een onnavolgbare en zelfs verwarrende film zal blijken, azen diverse onderwereldtypes op een zich voordoende gelegenheid om snel een grote hoeveelheid poen binnen te hengelen.

Overige films

  • El Olvido
  • La Zona
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.