6 Dec
2008

Filmpremieres van 4 december 2008

Changeling

Hoewel de 78-jarige Clint Eastwood onlangs liet weten dat het wel mooi is geweest qua acteren, blijft hij vrolijk doorgaan met regisseren. Angelina Jolie speelt in dit misdaaddrama een moeder in het Amerika van de jaren 20 wiens zoontje ontvoerd wordt. Na maanden krijgt ze hem terug, maar dan ontdekt ze dat dat haar zoontje helemaal niet is. Ze wil vechten voor het terugkrijgen van haar echte zoon, maar wordt aangezien voor een gek.

Twilight

TwilightEen goede film met vampieren maken is moeilijk. Al snel krijg je tweederangshorrortroep, als je niet oppast. Regisseuse Catherine Hardwicke probeert het met een romantische thriller, waarin een meisje verliefd wordt op een vampier. Dat is niet zo handig, want die hebben nogal eens de neiging om hun tanden in je te zetten en hij heeft vriendjes die haar vooral om die laatste reden interessant vinden. Met Kristen Stewart en Robert Pattinson.

Pride & Glory

Nog een misdaaddrama, nu met Colin Farrell en Edward Norton, die wel vaker met dat bijltje hebben gehakt. De film gaat over een politieagent die wordt geconfronteerd met corrupte collega’s en voor een keuze komt te staan. Ik heb wel het idee dat ik dat vaker heb gehoord, veel vaker, dus het is afwachten of het een beetje origineel is. Ook met Jon Voight en Lake Bell.

  • Cherry Blossoms – Hanami (Kirschbl├╝ten – Hanami)
  • Jagdhunde
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.