29 Dec
2008

Wat heb jij voor originele goede voornemens?

Het nieuwe jaar begint bijna. Zo’n omslagpunt tussen twee jaren is voor veel mensen aanleiding om allerlei goede voornemens in te laten gaan. De bekendste zijn natuurlijk voornemens als kilo’s kwijtraken, meer bewegen, stoppen met roken (of misschien met alcohol of drugs) en geen goede voornemens maken (maar wel veranderingen plannen). Ook zie je wat minder gebruikelijke plannen, zoals kilo’s erbij krijgen, vaker je blog updaten, stoppen met suiker of je spieren gebruiken voor mensen met een spierziekte.

nieuwjaarEnkele supermarkten stoppen met het verkopen van blank kalfsvlees, waarvoor jonge koetjes gemarteld schijnen te worden en ook biggencastratie schijnt nu taboe te zijn. Er zijn dus niet alleen persoonlijke goede voornemens.

Zelf ben ik van plan om meer films te kijken dan afgelopen jaar. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dit jaar tot nu toe slechts 49 films te hebben gezien, veel minder dan de 134 films van 2007 bijvoorbeeld. Dat zou dan ook weer wat meer filmrecensies op kunnen leveren.

Heb jij nog originele, opvallende, onmogelijke of eeuwig terugkerende goede voornemens voor 2009?

Rubriek: Algemeen

2 Reacties op “Wat heb jij voor originele goede voornemens?”

Reageer zelf

Beginnen met roken:D

pinkyElephant

zoals elk jaar kan ik me niet aan goede voornemens houden!!
dus … ik begin met een slecht voornemen!!
zo begon ik dus het jaar 2006,
nu in het jaar 2009 houd ik me nog altijd aan dat slecht voornemen
ROKEN
eigenlijk zou ik moeten stoppen,
maar als ik nu zelfs nog geen slecht voornemen kan volhouden
waar gaat dat dan heen met mij!! ??
😛