9 Jul
2007

Win een gratis link naar jouw website

Lurven.nl gaat gratis sitewide backlinks weggeven! Wil je graag wat extra bezoekers binnenhalen op je website? Lees hieronder hoe je in aanmerking kunt komen voor één van de gratis links.

Update: de inschrijving is gesloten. De uitslag is inmiddels bekend. Gebruik het Contactformulier als je wilt adverteren of aan een linkuitwisseling denkt.

Wat win je precies?

De winnaars krijgen een maand lang gratis een link naar hun website. Deze winnende links komen bovenaan in de sidebar aan de rechterkant van de pagina. Dat betekent dat ze op een opvallende plaats zullen staan en bovendien op iedere pagina van Lurven.nl geplaatst worden. Eigenlijk win je dus meer dan 100 links tegelijk! Lurven.nl genereerde in juni 10.532 pageviews, dus dit kan je aardig wat bezoekers opleveren. Bovendien waardeert Google het als er andere sites naar jouw site linken.

Hoe kun je winnen?

Meedoen is helemaal gratis en erg simpel. Als je onder dit artikel een reactie plaatst met jouw link ingevuld in het veld ‘Website’, doe je automatisch mee. Na tien dagen worden de links verloot onder de reageerders. Hoe meer deelnemers, des te meer links er verloot worden en des te hoger je winkansen worden. Wijs dus je vrienden op deze wedstrijd als je nog meer kans wilt maken! De verdeling zal zijn:

 • 1 t/m 15 deelnemers: er wordt in totaal 1 link verloot
 • 16 t/m 25 deelnemers: er worden in totaal 2 links verloot
 • 26 t/m 34 deelnemers: er worden in totaal 3 links verloot
 • 35 t/m 40 deelnemers: er worden in totaal 4 links verloot
 • 40 t/m 45 deelnemers: er worden in totaal 5 links verloot
 • 46 t/m 50 deelnemers: er worden in totaal 6 links verloot

Mochten er meer dan 50 deelnemers zijn, dan zal er nog een laatste 7e link verloot worden.

De winnende links worden in volgorde van reageren geplaatst. Hoe eerder je reageert, hoe hoger jouw link dus zal verschijnen in de zijbalk als je wint.

Extra kans

Wanneer je deze wedstrijd op een bijzondere manier promoot, bijvoorbeeld via jouw weblog, dan kun je dat melden via het contactformulier van Lurven.nl. Als jij de wedstrijd op de origineelste manier promoot, krijg je een bonuslink, zelfs als je geen reactie hebt geplaatst.

Tot wanneer kun je meedoen?

Je kunt vanaf dit moment reageren. Op 19 juli om 23.59 sluit de inschrijving. Daarna zal de verloting plaatsvinden en worden de winnende links geplaatst. De winnaars worden op Lurven.nl aangekondigd.

Regels voor deelname

 • Websites met inhoud zoals porno, racisme, oproepen tot geweld of zaken die tegen de Gedragsregels van Lurven.nl ingaan, komen niet in aanmerking voor een link.
 • Vul je website alleen in het veld ‘Website’ hieronder in, niet in de tekst van je reactie. Dat laatste wordt gezien als spam en levert diskwalificatie op.
 • Eén deelname per persoon. Hierop zal streng gecontroleerd worden.
 • Websites waarnaar Lurven.nl op dit moment al linkt onderaan de rechterbalk, komen niet in aanmerking.
 • Om te kunnen reageren op Lurven.nl is het invullen van je e-mailadres verplicht. Lurven.nl heeft een hekel aan spam en zal dus nooit jouw ingevulde gegevens misbruiken of doorspelen aan anderen.
Rubriek: Digitaal

3 Reacties op “Win een gratis link naar jouw website”

Reageer zelf

Heel graag doe ik gratis mee aan de wedstrijd

Ik wil ook heel graag meedoen mijn website is http://www.Hell-Dragons.tk .

M. Zitman

*de wedstrijd is al afgelopen*