11 Jun
2006

Lurven is Live!

Lurven gegoogledLurven leeft! Deze nieuwe site, waarvan je nooit wist dat je erop zat te wachten, is hier om je leven te verrijken of om lekker door jou genegeerd te worden. Deze pasgeborene is nog vederlicht en vertoont een roze blos van jeugdigheid op de wangen, maar we hopen hem in korte tijd heerlijk vet te mesten en zijn plaats op internet te laten vinden.

Dat puilt uit van de grijze sites, die dagelijks elkaar proberen af te troeven met nog oninteressantere en nog oppervlakkigere toevoegingen. Een beetje dweilen met de kraan open kan geen kwaad: onder dit motto probeert Lurven artikelen te creëren die net dat beetje geven dat op andere websites ontbreekt. De beoogde kenmerken van Lurven: diversiteit, humor, relativering, afleiding en originaliteit. Op Lurven zul je niet gauw vlugge berichtjes zien die bestaan uit drie regels brak Nederlands, een goedkoop linkje naar porno of ‘leuke filmpjes’ of de laatste belevenissen van Hector, de kreupele egel in de achtertuin van de familie De Vries.

De categorieën linksboven geven aardig weer wat je hier aan inhoud kunt verwachten, mogelijk komen er de komende dagen nog meer bij. Hoe interessant en leuk het allemaal wordt zal de moeten gaan blijken. Misschien wordt er hier over een jaar een jubelend bericht over het succes van Lurven geplaatst, of wellicht is de site over twee maanden jammerlijk ingezakt. Hoe dan ook, wij beginnen met goede moed!

Noot: als je nu nog steeds denkt dat dit echt gaat over die baby op het plaatje, dan ben je je tijd aan het verdoen op deze site.

Rubriek: Mededelingen

2 Reacties op “Lurven is Live!”

Reageer zelf

Eindelijk! 🙂
Ik moet zeggen: ziet er goed uit allemaal: een plezier om over te surfen!

hmmm… moet toch even al mijn posts gaan nalopen op hun vlugge karakter, brak Nederlands en goedkope linkjes. Maar, beste Wosko, ik mis toch echt het kopje muziek – waar moet ik naartoe met mijn nieuwste ontdekkingen en verschrikkelijke nachtmerries zoals James Blunt die zich uitkleedt onder de douche. [ikzelf doe dat altijd voor het douchen, niet onder het douchen]
Oh nee, dat was natuurlijk echte regen, net zoals alles aan James echt is.
Sorry, sorry, toch weer een vluchtig berichtje dit.

De groeten!
TMSC