30 Jul
2007

Uitslag wedstrijd gratis link

Enkele weken geleden gaf Lurven.nl gratis links weg. De wedstrijd was eenvoudig: je hoefde feitelijk alleen maar een reactie te plaatsen om een gratis link naar je eigen website te krijgen in de rechterbalk op Lurven.nl.

Ik zou 10 dagen na de wedstrijd de winnaars bekend maken. Die deadline is inmiddels al ruim verstreken en toch verschijnt dit artikel nu pas. De reden? De wedstrijd kent geen enkele winnaar, bij gebrek aan deelnemers. Dit is erg verrassend: helemaal niemand heeft een reactie geplaatst bij het artikel in kwestie.

Wat kan hier de reden van zijn? Het artikel is op dit moment 94 keer gelezen, dat is natuurlijk niet enorm veel. Toch zou je verwachten dat van de mensen die de titel interessant genoeg vinden op erop te klikken, er minstens een paar ook graag zo’n link zouden winnen. Dat blijkt dus niet het geval.

Dit heeft mij erg verrast en het roept allerlei vragen op. Is de internetter niet ge├»nteresseerd meer in links naar zijn website? Of hebben de lezers van deze site helemaal geen eigen website? Of is de te winnen prijs (een maand lang een link) niet goed genoeg? De enige feedback die ik heb gekregen op de wedstrijd is dat het plaatsen ervan op een ‘social bookmarking’-site werd beschouwd als spam.

Ik tast dus in het duister over de oorzaak, dus als jij het antwoord weet, laat hieronder dan een reactie achter. Ik ben zeer benieuwd!

Rubriek: Digitaal

Reageren is momenteel niet mogelijk.