20 Dec
2007

Wie legt beslag op de WinterBlogDip?

WinterBlogDipTrouwe bezoekers zullen het hebben gemerkt: Lurven.nl heeft een zwaar geval van WinterBlogDip te pakken. Het laatste artikel dateert alweer van 10 december, maar liefst 10 dagen geleden. Dat is sinds de start van deze website, nu anderhalf jaar geleden, niet eerder voorgekomen.

De zeer besmettelijke WinterBlogDip heeft dus Lurven.nl geraakt. Bij deze probeer ik er een soort doorgeefstokje van te maken: de eerstvolgende die hem claimt, mag de WinterBlogDip overnemen. Als jij op je weblog of website een aantoonbare WinterBlogDip ontwikkelt, laat het me dan weten en ik maak er op Lurven.nl melding van, waarmee ik mijn WinterBlogDip beëindig. Zodra iemand de WinterBlogDip weer van jou claimt, kun jij je blog er weer officieel van genezen.

Plaats een reactie op dit artikel en vul het Website-veld in met een link naar jouw WinterBlogDip-kandidaatsite en ik kijk of je dip ernstig genoeg is om de WinterBlogDip over te nemen!

3 Reacties op “Wie legt beslag op de WinterBlogDip?”

Reageer zelf

Het is nog niet zo ver, maar ik vrees dat Het Ziekenhuis toch ook een winterblogdip (3x woordwaarde) gaat doormaken!
We hebben strootjes getrokken, maar iemand heeft fals gespeeld, want alle strootjes waren even kort. Terwijl ik er toch minstens drie lange in had gestopt…..

En “fals” spel je natuurlijk als “vals” … met de V van Voldoende voor spelling …..

god ik een winterdip goh valt mee!
zins de dagen langder zijn en het koud is zit ik een dip.
kom niet bij mij of zeg niet iets verkeerd of ik ga janken.
het liefste in bed met de dekens over mij heen en dan 3 maanden slapen.
Geen boom geen lichtjes geen muziek geen zin om wat dan ook te doen nee dus ook geen zin om de blog te doen.