20 Feb
2008

Filmpremieres van 21 februari 2008

John Rambo (IV)

In de jaren tachtig zag de wereld de drie Rambo-films voorbijkomen, over de lichtelijk geflipte Vietnamveteraan John Rambo, die de hele wereld tegen zich leek te hebben. Nadat de inmiddels 61-jarige Sylvester Stallone de oude Rocky-formule al uit de kast trok, was het nu blijkbaar een goed idee om ook een nieuwe Rambo op het witte doek te brengen. Sylvester Stallone als John RamboAlleen al door de massa’s fans over de hele wereld zal het ongetwijfeld een kassucces worden. Ik ben wel benieuwd of het ook een goede film zal blijken te zijn. We zullen in elk geval het nodige geweld en een groot aantal lijken voorbij zien komen.

The band’s visit (Bikur Ha-Tizmoret)

Heel veel Israelische films zien we niet voorbij komen. Als dan blijkt dat The band’s visit diverse prijzen in de wacht heeft gesleept, word je misschien toch wel geprikkeld om deze film eens te gaan bekijken. Het is een komisch drama over een band, samengesteld uit Egyptische politie-agenten, die verdwaalt in Israel op zoek naar de plek waar ze moeten optreden. Het klinkt misschien niet heel spannend, maar de film zou een unieke stijl zonder pretenties hebben.

Love in the Time of Cholera

Mike Newell heeft een heel behoorlijke carrière als regisseur op zijn naam staan. Four Weddings and a Funeral is de meest aansprekende titel, maar ook Harry Potter and the Goblet of Fire, Donnie Brasco en Mona Lisa Smile zijn van hem afkomstig. Een romantisch drama dat zich in het Colombia van zo’n 100 jaar geleden afspeelt, zou in zijn handen zeker iets kunnen worden. Aangezien het een boekverfilming betreft, is het natuurlijk wel altijd spannend hoe de fans de film zullen beoordelen.

Overige films

Ook in première deze week:

  • Step Up 2 the Streets
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.