12 Mar
2008

Filmpremieres van 12 en 13 maart 2008

The Spiderwick Chronicles

Een spannende familiefilm van het type The Chronicles of Narnia. Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory, Finding Neverland) en Sarah Bolger spelen Jared, Simon en Mallory Grace, die terecht komen in een fantasievolle alternatieve wereld. Het is een verfilming n.a.v. een boekenserie, waardoor het waarschijnlijk met het verhaal wel goed is. Als familiefilms niet jouw ding zijn kun je hem beter overslaan natuurlijk, maar anders lijkt dit een vermakelijke film te worden.

Definitely, Maybe

Definitely, MaybeLeuk, eindelijk weer eens variatie binnen een uitgekauwd genre! Definitely, Maybe is een romantische comedy met een originele manier van vertellen. In plaats van de twee lovers-to-be te volgen, krijgt de kijker Will en zijn dochtertje Maya te zien. Will probeert Maya uit te leggen waarom hij gaat scheiden en vertelt haar daarom over drie relaties die hij heeft gehad. Maya moet echter door het ontbreken van de juiste namen zien te raden welk verhaal nu bij haar moeder hoort. Met Ryan Reynolds en Abigail Breslin (No Reservations en Little Miss Sunshine).

I’m Not There.

Van een film met Heath Ledger, Richard Gere, Christian Bale en Cate Blanchett mag je per definitie al hoge verwachtingen hebben. I’m Not There. heeft echter ook nog een bijzonder opzet. De film behandelt het leven van Bob Dylan, maar in plaats van dat door één acteur uit te laten beelden, spelen zes acteurs ieder een personage dat een specifiek element uit het leven van Bob Dylan voorstelt. Dat klinkt interessant, zeker omdat Cate Blanchett één van die zes mannelijke personages is.

Overige films

Ook in premiere deze week:

  • Alexandra
  • 10,000 B.C.
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.