26 Mar
2008

Filmpremieres van 27 maart 2008

Lars and the Real Girl

De omschrijving van deze comedy/dramafilm zou wat misleidend kunnen zijn: een jongeman presenteert een sekspop, die hij via internet heeft besteld, als zijn nieuwe liefde. Zo plat als dat klinkt is de film niet: de jongen lijdt aan waanideeën en is niet op seks uit met de pop, maar wil een betekenisvolle relatie met haar. Met Ryan Gosling, Emily Mortimer en Kelli Garner.

The Bucket List

The Bucket ListTwee grote Hollywood-veteranen in de hoofdrollen van één film, dat moet haast wel smullen worden. Zeker als ze van het kaliber van Jack Nicholson en Morgan Freeman zijn. De heren spelen twee terminale kankerpatiënten die samen op pad gaan om allerlei dingen te doen voordat ze zullen sterven. Een tragikomische avonturenfilm dus. Overigens mag regisseur Rob Reiner inmiddels ook wel een veteraan genoemd worden: hij was in de jaren tachtig al succesvol met This Is Spinal Tap, Stand by Me, The Princess Bride en When Harry Met Sally…, en werkte in A Few Good Men al eerder samen met Jack Nicholson.

Reservation Road

Reservation Road is een spannend drama over de gebeurtenissen na een tragisch ongeluk. De film wordt gedragen door een interessante cast en zal vooral boeien als je van goede acteerprestaties houdt. Jennifer Connelly, Mark Ruffalo, Joaquin Phoenix en Elle Fanning draven o.a. op in deze film van regisseur Terry George, die ook verantwoordelijk was voor Hotel Rwanda.

Overige films

Ook in premiere deze week:

  • Empties (Vratné lahve)
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.