8 May
2008

Zoeken naar de lekkerste…

Wie had een jaar of 10 geleden gedacht dat we online autoverzekeringen en hypotheken zouden afsluiten? Of dat we ons hele leven op onze Hyves-pagina zouden kwakken? Of dat we alle op huizen ter wereld konden inzoomen met Google Maps? De waarde van het internet als informatiebron is niet te meten.

Je kunt internet ook prima gebruiken om te zoeken naar het beste binnen een bepaalde categorie. Natuurlijk, ook weer die saaie hypotheken en autoverzekeringen, maar wat dacht je van de lekkerste? En dan heb ik het niet over de lekkerste Hyves-sloerie of partyboy, maar levensmiddelen om van te genieten. Bijvoorbeeld:

 • Het lekkerste broodje:
  Een wedstrijd bij onze zuiderburen om de sector te stimuleren tot nog betere producten. Dat moeten we hebben, brood is goed!
 • AppeltaartDe lekkerste appeltaart:
  Met zóveel verschillende recepten kun je zelf uitproberen welke appeltaart je de lekkerste vindt! Een prachtige verzameling.
 • De lekkerste chocolademelk:
  Een zoektocht naar de lekkerste chocolademelk die in de Nederlandse horeca geschonken wordt. Dan gaat het denk ik niet om het standaardflesje Chocomel, maar om echte kwaliteit.
 • De lekkerste wijn:
  Op deze site kun je zelf een profiel aanmaken en je wijnervaringen bijhouden, maar ook de ervaringen uitwisselen met anderen en zo op zoek gaan naar het beste van het beste.
 • Het lekkerste ijs:
  Google laat zien dat zo ongeveer iedere ijssalon claimt het lekkerste ijs te hebben. Ze kunnen toch niet allemaal gelijk hebben?

Weet jij nog sites die zoeken naar het lekkerste van iets? Laat het weten in de reacties, maar houd het geschikt voor minderjarigen.

Rubriek: Algemeen

Een Reactie op “Zoeken naar de lekkerste…”

Reageer zelf

hey ik weet geen website maar ik weet wel dat ik het ijs van Italia onze ijssalon in lunetten,utrecht-oost en leidscherijn het allerlekkerst vind!