9 May
2008

Photoshop-flop: niet iedereen blij met onderzoek kleine borsten

Blijkbaar was er uitgebreid onderzoek voor nodig, maar deze week werd officieel bekendgemaakt dat tweederde van de Nederlandse vrijgezelle mannen een A- of B-cup de ideale maat voor vrouwenborsten vindt. Goed nieuws voor wie nog de illusie had dat alle mannen alleen maar grote tieten willen dus. We legden deze kwestie voor aan onze overbetaalde Photoshopper, die vervolgens onderstaand flutwerkje produceerde: blijkbaar is niet iedereen even blij met het nieuws over deze mannenvoorkeur.

Tante Sidonia borsten

Lambik en Professor Barabas renden gillend naar WalloniĆ« bij het zien van de ‘aanwinsten’ van Tante Sidonia. “Straffe toer” , was het commentaar van Jerom, “Rommekes spierballen hebben nu minderwaardigheidscomplex…”

Volgende week een nieuwe Photoshop-flop. Suggesties voor een actueel thema kun je weer achterlaten in de reacties hieronder.

Rubriek: Photoshop-flop

Een Reactie op “Photoshop-flop: niet iedereen blij met onderzoek kleine borsten”

Reageer zelf

Idee voor volgende photoshop-flop:
De politie heeft zes mensen opgepakt die woensdag een tas met 4-5 miljoen euro aan edelstenen hadden gestolen. De drie mannen en drie vrouwen werden gisteren in Almere aangehouden.

Hoe de diefstal woensdag op de Mariaplaats in Utrecht plaatsvond en wie de diamanten en edelstenen bij zich had, wil de politie niet kwijt. Ook wil de politie niet zeggen hoe ze de dieven op het spoor kwam.