13 Jun
2008

Photoshop-flop: slechte welzijn dieren goed te zien

Ook deze week lazen we weer schokkend nieuws. Het blijkt dat er nauwelijks wordt gecontroleerd of de regels voor het welzijn van dieren in de bio-industrie wel nageleefd worden. We willen er niet aan denken wat dat voor gevolgen heeft voor de arme beestjes. Daarom een eerbetoon aan deze dieren van de hand van onze hulp-leerling-assistent-Photoshopper: hij ging met dit thema aan de slag en bedacht dat het ook wel eens slecht gesteld zou kunnen zijn met het welzijn van dieren búiten de bio-industrie, klik op de foto voor een uitvergroting:

Dieren in slechte toestand

Ook deze havik, zeeschildpad, miereneter en panda hebben het niet al te best: ze lijden onder radioactieve milieuvervuiling, gemene mensen en nu en dan een slechte haardag.

Volgende week een nieuwe Photoshop-flop. Suggesties voor een actueel thema kun je weer achterlaten in de reacties hieronder.

Rubriek: Photoshop-flop

3 Reacties op “Photoshop-flop: slechte welzijn dieren goed te zien”

Reageer zelf

Idee voor een nieuwe photoshop-flop:
Dieven hebben twee gravures van Picasso gestolen uit een museum in São Paulo. Ze sloegen toe op klaarlichte dag. De dieven overmeesterden bewakers, deden de kunstwerken in een zak en liepen daarna rustig naar buiten.

godverdome wat een dom plaatje

Wat een grappig plaatje zeg!