17 Jun
2008

Filmpremieres van 19 juni 2008

Drillbit Taylor

Goed, ik ben niet bepaald een grote fan van Owen Wilson, al heeft ie in best aardige films meegedaan. De regisseur van Drillbit Taylor, Steven Brill, maakte in 2004 echter het verrassend leuke Without a Paddle en heeft daarom bij mij wel wat krediet. Wie weet kan hij Owen Wilson écht grappig laten zijn in deze comedy. De film gaat over drie jongetjes die lastig gevallen worden door een stel pestkoppen. Wat doe je dan? Precies, een supergoedkope bodyguard inhuren!

Klopka (The Trap)

Langzaam maar zeker druppelen steeds meer films uit het voormalige Joegoslavië ons land binnen. Deze Servische thriller gaat over een man die voor een onmogelijke keuze komt te staan. Om zijn doodzieke zoontje te redden, is de enige oplossing die hij tegenkomt er eentje die tegen al zijn principes indruist.

The Incredible Hulk

The Incredible HulkEen paar jaar terug maakte Ang Lee al een live-actionfilm van The Hulk. Deze was op zijn zachtst gezegd matig en daarom is er ruimte voor een nieuwe poging: The Incredible Hulk van Louis Leterrier (Danny the Dog, The Transporter 2). De ontvangst van deze film is tot nu toe stukken positiever en ook de cast spreekt meer tot de verbeelding, met Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, Tim Blake Nelson en William Hurt. Het verhaal lijkt me typisch iets om maar gewoon in de bioscoop te gaan bekijken, maar de digitale effecten en de actie mogen er in elk geval zijn. Overigens mag Lou Ferrigno, die de Hulk belichaamde in de tv-serie, net als in Hulk opdraven in een bijrolletje en bovendien zijn stem aan de digitale Hulk lenen.

Overige films

  • In memoria di me
Rubriek: Films en DVD

Reageren is momenteel niet mogelijk.