4 Jul
2008

Photoshop-flop: Bevrijders Betancourt onthuld

Het grote nieuws van afgelopen week was natuurlijk de verrassende bevrijding van Ingrid Betancourt. Volgens de berichtgeving heeft het Colombiaanse leger na twee jaar plannen met undercover-soldaten middels een list Betancourt met enkele andere FARC-gijzelaars in een helikopter mee weten te nemen. Waarom dat twee jaar voorbereid moest worden? Tja, zulke heldhaftige strijders vind je niet op iedere hoek natuurlijk. We vroegen onze Photoshop-clown hoe dat geheimzinnige bevrijdingsteam er volgens hem uit heeft gezien, zie hier het resultaat.

Reddingsteam Ingrid Betancourt

De vijf specialisten die Betancourt uit de handen van de FARC-rebellen wisten te halen:
– Rambo: omdat je eigenlijk niet de jungle in kunt gaan zónder RAMBO.
– George W. Bush: bij een undercover-operatie heb je mensen nodig die kunnen acteren, en Bush weet een paar honderd miljoen Amerikanen te overtuigen dat hij een land kan leiden.
– Chuck Norris: heeft in zo’n 642 films gijzelaars uit vijandige kampen bevrijd, dus weet wat hij doet. Bovendien is hij zo indrukwekkend, dat monsters voor het slapen gaan onder hun bed kijken of Chuck Norris er misschien verstopt zit!
– Mr. Miyagi: als je met twee eetstokjes een vlieg uit de lucht kunt plukken, kun je ook met een helikopter een paar gijzelaars uit de jungle plukken.
– De Hulk, de enige echte: eigenlijk hadden ze al genoeg brute kracht, maar hij heeft zo’n mooie natuurlijke camouflage voor in het oerwoud!

Volgende week een nieuwe Photoshop-flop. Suggesties voor een actueel thema kun je weer achterlaten in de reacties hieronder.

Rubriek: Photoshop-flop

3 Reacties op “Photoshop-flop: Bevrijders Betancourt onthuld”

Reageer zelf

Ik mis het meisjesgezichtje van WoutertjeBos die niet meer in de camera’s durft te kijken na zijn leugens naar het volk. Er is gelogen door iemand om die gijzelaars weg te voeren en ik denk dat Woutertje….

ik mis er nog een aantal. ik heb gehoord dat het A-team er ook bij was. daar heb ik meer vertrouwen in dan in Bush. die heeft nog niets gepresteerd.

Het Amerikaanse of het Nederlandse A-Team? 😉