12 Jul
2008

Photoshop-flop: haai duikt op in Australisch zwembad

De stilzwijgende afspraak is heel duidelijk: zwembaden zijn voor mensen, vissen horen in de zee thuis. Toch was een haai in Australiƫ daar niet van op de hoogte, zo bleek deze week. Op mysterieuze wijze was hij in een aan het strand gelegen zwembad terecht gekomen en trok daar zijn baantjes zonder dat de zwemmers het in eerste instantie opmerkten. Ons Photoshop-nerd-wannabee kon daar wel wat mee en probeerde dus een foto te fabriceren van deze situatie:

Haai in zwembad

Hier het moment waarop een zwemmer die net uit het bad komt de haai ziet opdoemen achter een tweede nietsvermoedende badgast. Op de achtergrond zijn de reddingstroepen inmiddels in aantocht.

Volgende week een nieuwe Photoshop-flop. Suggesties voor een actueel thema kun je weer achterlaten in de reacties hieronder.

Rubriek: Photoshop-flop

4 Reacties op “Photoshop-flop: haai duikt op in Australisch zwembad”

Reageer zelf

Het is misschien wat voor de hand liggend, maar toen ik dit nieuws vanochtend zag moest ik het wel aanmelden voor de photoshop-flop:

Stier doet bommetje in nieuw zwembad.
De stier was uit een wei in de buurt ontsnapt en dwars door de schuur het bad ingesneld.”Maar voor de duik geef ik een 8,5″, zei de vader des huizes.

En dit is ook een leuk bericht:

Koe op bezoek in het bejaardenhuis
Bewoners van het bejaardenhuis de Beukenhof in Musselkanaal krijgen altijd graag bezoek. Maar ze stonden wel vreemd te kijken toen er woensdag een koe binnen kwam wandelen. Het dier was uit een weiland ontsnapt en via de ingang het zorgcentrum binnengewandeld.

dhuduuhfuhfsq