25 Jul
2008

Photoshop-flop: Koekjesdief aangehouden op Delfts dak

Het opmerkelijke bericht bereikte ons, dat afgelopen week een koekjesdief op een dak in Delft werd gearresteerd. De man had zich in een huis tegoed gedaan aan de koekjesvoorraad en toen de bewoner hem betrapte, vluchtte hij het dak op. Omdat het signalement vrij duidelijk was, kon de speciale daken-eenheid van de sterke arm der wet hem aldaar aanhouden. Wij vroegen onze misdadig slechte Photoshopper om een beeld van deze bijzondere situatie te schetsen:

Koekjesdief op het dak

Hier ziet u de dakspecialisten in actie om de blauwe koekjesplunderaar in de boeien te sluiten. De actie was nog best riskant vanwege gevaarlijk rondslingerende koekjes. Op de grond wisten twee handlangers, een groene kikker en een enorme blauwe vogel, ijlings te ontkomen.

Volgende week een nieuwe Photoshop-flop. Suggesties voor een actueel thema kun je weer achterlaten in de reacties hieronder.

Rubriek: Photoshop-flop

Een Reactie op “Photoshop-flop: Koekjesdief aangehouden op Delfts dak”

Reageer zelf

Tip voor de photoshop-flop:

Vrouw valt man aan met lasagne
De politie in Florida heeft een vrouw gearresteerd omdat ze lasagne naar haar man had gesmeten. De lasagne was nog bevroren. “Volgens mij is dat erg pijnlijk”, zei één van de agenten.”Dat blijf je nog wel even zien”. Mevrouw Trott bekende en werd opgepakt.